V novo leto vsak po svoje

Foto: Žurnal24 Organizatorji silvestrovanja na Trgu svobode zagotavljajo, da bo za zabavo dobro
Rezervacije za silvestrovanja v drugem največjem mestu in okolici organizatorji že sprejemajo. Ponekod imajo na voljo le še nekaj mest.
Oglej si celoten članek

Kot po navadi bo najdražje in najprestižnejše pričakovanje novega leta v hotelu Habakuk. "Ponujamo dve različni silvestrovanji, in sicer prestižno v hotelski restavraciji ter nekoliko bolj sproščeno v kongresnem delu hotela. Slovesnejše vzdušje bo v restavraciji, kjer bo gostom postrežena hrana v več hodih, igrala pa bo živa glasba. Za ta aranžma je treba odšteti 210 evrov. Nekoliko cenejša pa je zabava z ruskim bifejem in glasbeno skupino v kongresnem centru, kjer je cena 165 evrov," so nam povedali v Termah Maribor.

© grafika Žurnal24

 
Pričakujejo veliko ljudi
V Casinoju Mond v Šentilju bodo gostje 31. januarja lahko prisluhnili Eros Ramazzotti cover bandu, še pred tem nastopom pa bo na ogled plesni spektakel. Ahac Pinter je za Žurnal24 povedal: "Pri nas so v ceno silvestrovanja všteti tudi igralni žetoni, tako da bodo gostje lahko tudi preizkusili srečo. Pričakujemo okoli tisoč ljudi. Za zdaj so rezervacije možne še v Harmoniji in Cabaretu. Bazar pa je že poln." V Samsari bodo vstopnice za silvestrovanje v diskoteki začeli prodajati danes. "Gostje že pritiskajo na nas in sprašujejo po rezervacijah. Prodali bomo le določeno število vstopnic, saj si želimo praznovati varno," pa pravi Petra Hercog iz Samsare.

Nekoliko drugače

V SNG Maribor tako kot vsako leto pripravljajo silvestrsko predstavo. Tokrat si bodo obiskovalci lahko ob 17. uri ogledali opero La Traviata. Za vse, ki si želijo najdaljšo noč v letu preživeti zunaj, pa Zavod za turizem Maribor organizira silvestrovanje na prostem. Ob 21.30 bo na Trgu svobode zapel Alfi Nipič, po večminutnem ognjemetu bo od 0.30 do 2. ure nastopala Saša Lendero, naslednji dve uri pa bo vzdušje vzdrževala skupina Skater.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.