V novo šolo 2012

Foto: Žurnal24 OŠ Danila Lokarja zdaj deluje v treh stavbah, kar otežuje delo. Šolo trenutno ob
Pogodba. Boljši pogoji za vse ajdovske šolarje.
Oglej si celoten članek

Ajdovščina. “Zdaj smo razbiti v teh stavbah, ki jih ločuje cesta. To zelo otežuje delo. Največja težava pa je tretja stavba, ki ni požarno varna,” ključne razloge za novo šolo izpostavlja Vladimir Bačič, ravnatelj Osnovne šole (OŠ) Danila Lokarja Ajdovščina, ki naj bi do konca maja 2012 dobila nove prostore.

Občina Ajdovščina bo pogodbo za pet milijonov evrov vredno naložbo danes podpisala z domačim Primorjem. Nova šola bo na 4.600 kvadratnih metrih zrasla v neposredni bližini Srednje šole Veno Pilon Ajdovščina in Športnega centra Police, s katerim bo povezana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.