V novomeški bolnišnici omejili obiske

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Obisk je dovoljen le eni zdravi osebi.
Oglej si celoten članek

V Splošni bolnišnici Novo mesto so bolnikom zaradi povečanega števila virusnih obolenj dihal in gripe, omejili obiske na eno zdravo odraslo osebo na dan. Na otroškem oddelku pa je obisk dovoljen enemu zdravemu staršu ali skrbniku, so sporočili iz bolnišnice.

Na porodniškem oddelku novomeške bolnišnice je obisk dovoljen zdravemu očetu, otroci naj ne hodijo na obiske, opozarjajo v bolnišnici.

Za zmanjšanje nevarnosti širjenja teh bolezni med bolniki bolnišnica prosi obiskovalce, da naj pridejo le v času, ki je namenjen za obiske.

Vsi obiskovalci so sicer dolžni dosledno izvajati higieno rok in kašlja. Ukrepi so nujni za preprečevanje dodatnih okužb, zato obiskovalce prosijo za dosledno upoštevanje hišnega reda, še dodajajo v bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.