V odpoklicani koruzi za pokovko insekti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Odpoklicana koruza za pokovko se prodaja pod blagovnima znamkama Odlično in Tuš.
Oglej si celoten članek

Zaradi možnosti, da so v izdelku insekti, so v podjetju Hrib odpoklicali koruzo za pokovko, ki se prodaja pod blagovnima znamkama Odlično in Tuš. Sporno živilo je bilo dobavljeno v skladišča Tuša, Spara in podjetje Life.

Kot pojasnjujejo v podjetju Hrib, umikajo koruzo za popcorn znamke Odlično v 400-gramskem pakiranju, serijske številke 060713, ter 500-gramskem pakiranju, serijske številke 100713. Prav tako odpoklic velja za popcorn koruzo za pokovko znamke Tuš v 250-gramskem pakiranju, serijske številke 080713, ter 500-gramskem pakiranju, serijske številke 090713.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:47 9. Oktober 2013.

    Tole pa ni še toliko kritična stavr, če je bilo blago v skladišču in ne na policah trgovin. Sicer pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.