V okolici Krškega sta se stepli ženski

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V okolici Krškega sta se stepli ženski. V Brežicah pa je v lokalu razgrajal 19-letnik. Umiriti ga je uspelo šele policistom.
Oglej si celoten članek

V naselju v okolici Krškega sta se včeraj sprli dve ženski. Dvajsetletnica je ob tem  23-letnici v hrbet vrgla škarje in ji povzročila vbodno rano. Poškodovano žensko so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policisti bodo po zaključenem postopku in zbranih obvestilih ustrezno ukrepali, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Devetnajstletnik razgrajal v lokalu

Brežiškim policistom pa je težave povzročal pijani 19-letnik v lokalu na avtobusni postaji, kjer je razbijal inventar in poskušal skočiti skozi okno. Gostje lokala so mu to preprečili.

Kljub prihodu policistov je 19-letnik nadaljeval s kršitvami, zato so morali policisti uporabiti prisilna sredstva. Ko so ga umirili, so razgreteža odpeljali v prostore za pridržanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.