V Olimju oče obstrelil pretepača, ki se je spravil nad sina

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Olimju je zgodaj zjutraj prišlo do streljanja. Po pretepu mladostnikov, v katerem je bil eden izmed njih huje poškodovan, naj bi oče poškodovanega obstrelil enega od pretepačev. Ta je lažje poškodovan.
Oglej si celoten članek

Na celjski policiji so povedali, da so bile v pretep vpletene štiri osebe, ena je bila huje poškodovana. Oče pretepenega fanta naj bi nato enega od pretepačev obstrelil.

Policija je bila o dogajanju obveščena ob 3.55. Oseba, ki je streljala, je stara 64 let, obstreljeni pa 20. Slednji naj bi bil po prvih podatkih lažje poškodovan, kriminalistična preiskava pa še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:57 2. Avgust 2015.

    Zamerikanizirani Slovenčki pač v streljanju vidijo rešitev. Ampak ko se v ZDA streljajo, pa tolčejo po njih in njihovih pištolah. …

  • 21:33 2. Avgust 2015.

    btw a so bli brazilci vpleteni ? ker vem da samo oni in policija imajo orožje, ostali še fračke nimajo …

  • 19:26 2. Avgust 2015.

    Nasilje ni resitev ampak ce policija ne opravi svojih dolznosti potem je potrebno sam ukrepat! Verjetno se to ni zgodilo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.