V osnovni šoli se je udrl strop

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
V Osnovni šoli Louisa Adamiča Grosuplje se je pred današnjim začetkom pouka v sprejemni dvorani udrl strop. Kaj je bil vzrok zrušenja, ni znano. 390 osnovnošolcev je zato danes imelo športni dan.
Oglej si celoten članek

Vodstvo šole je zjutraj takoj ukrepalo in poklicalo delavce, predstavnike občine in policijo. "Danes je bil tukaj varnostni inženir, tako da so stvari pod kontrolo," je dejala ravnateljica osnovne šole Janja Zupančič.

"V roku ene ure bodo prišli delavci, zavarovali prostore in naredili prehod, ki bo varen za otroke. Od jutri naprej bo tako pouk lahko normalno tekel," je še povedala.

Kaj je botrovalo zrušitvi stropa, še ni znano, je pa res, da je streha zamakala že več let, poroča Kanal A. Ob vsakem deževju morajo tako učitelji brisati luže v telovadnici, ki je zavarovana s podobno strešno kritino kot sprejemna dvorana.

V šoli se bodo morali s takšnim stanjem soočati še vsaj eno leto, saj občina sanacijo celotnega ostrešja načrtuje za leto 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:37 26. September 2011.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.