V parlamentu 23 tisočakov za vrata

Foto: Žurnal24 Notranja vrata na vrhu stopnišča so bila do zdaj po navadi odprta. Zdaj se odpir
V državnem zboru namesto nihalnih vrat avtomatska – investicija, vredna kar 23.443 evrov.
Oglej si celoten članek

Kljub obljubam o varčevanju pri cvetju in nižanju poslanskih plač za en plačni razred so si v državnem zboru privoščili pregrešno investicijo. Kar 23.443 evrov so porabili za avtomatizacijo notranjih nihalnih vrat. In avtomatizirali odpiranje vrat, ki so bila do zdaj praviloma odprta.

Zaposleni: Nepotrebno

Karmen Uglešić, zadolžena za stike z javnostmi, sicer pravi, da je avtomatizacija treh parov vrat del posodobitve tehničnega varovanja. Z avtomatiziranimi vrati naj bi privarčevali tudi energijo za ogrevanje in hlajenje. Nova pridobitev ob odpiranju še precej škripa. Ne glede na vse pa je tudi med zaposlenimi v parlamentu slišati precej negodovanja in kritik, da gre za povsem nepotrebno zapravljanje denarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.