V Pečarovcih v jašku našli pogrešanega 69-letnika

Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolna.
Foto: Andrej Leban Fotografija je simbolna.
V Pečarovcih so v betonskem več metrov globokem jašku našli mrtvega moškega.
Oglej si celoten članek

Okoli 16.30 so v Pečarovcih v betonskem jašku našli moško truplo, ki so ga gasilci izvlekli iz jaška. Po poročanju lokalnega portala Sobotainfo naj bi šlo za 69-letnega domačina, ki je bil pogrešan od srede. Kot so pojasnili na PU Murska Sobota je 69-letnika kot pogrešanega prijavila njegova hči v soboto.

Moški je bil zagozden deset metrov globoko v betonski odtočni cevi, široki približno 50 centimetrov. Po prvih podatkih policisti niso ugotovili znakov kaznivega dejanja, vzrok smrti pa bo pokazala obdukcija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:21 25. April 2016.

    Groza, da doživiš takšno smrt. In malomarnost vzdrževalcev, oziroma nekoga ki ni zavaroval odprtine jaška. In nihče ne bo kriv!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.