V peči stanovanjskega bloka v Novem mestu našli človeške kosti

Foto: Profimedia
Delavci so med prenovo stanovanja v stanovanjskem bloku naleteli na šokantno odkritje.
Oglej si celoten članek

* _ Fotografija je simbolna.

Kot poroča TV Slovenija, so delavci med prenovo stanovanja v stanovanjskem bloku v Novem mestu v krajevni skupnosti Bršljin našli ostanke človeškega okostja. Kot je v osrednjih dnevnih poročilih poročala nacionalna televizija so blok zgradili sredi 60-ih let prejšnjega stoletja.

Neuradno V stanovanju v Ljubljani sin šest let skrival truplo mame in počel tole

Dogodek so potrdili tudi na policiji, kjer so preiskavo prepustili kriminalistom in Inštitutu za sodno medicino. TV Slovenija še poroča, da so ostanke človeškega okostja našli v keramični peči v stanovanju. Koliko so stare kosti ni znano. To bo skušala razkriti forenzična preiskava.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:44 3. Marec 2021.

    TROBECOVE KRUŠNE PEĆI

  • 12:16 1. Marec 2021.

    Končno našli božička, na uradno izjavo Severnega tečaja še čakamo.

  • 20:04 28. Februar 2021.

    To je ostalo še od pokojnega Metoda Trobca, ki je bil uradni preizkuševalec kaminov in šporgetov Gorenje!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.