V petek nič na drugo banko

Foto: Boštjan Tacol tzdenar 29.10.2007, odrezki od poloznic, poloznice, racuni, placevanje, foto: BO
Tudi v ponedeljek bo veljal praznični delovnik bank.
Oglej si celoten članek

Omejitve. Ker je v večini evropskih držav ta petek dela prost dan, evropski plačilni sistemi, prek katerih slovenske banke poravnavajo plačila, ne bodo delovali. NLB bo tako izvrševala le plačila, pri katerih imata tako plačnik kot prejemnik odprte račune pri njih, nemoteno pa bodo potekala tudi plačila v tuji valuti in plačila v tretje države.

Plačila računov, pri katerih ima prejemnik račun na drugi banki, je treba opraviti do četrtka do konca delovnega dne, sicer bodo izvršena šele v torek, 22. aprila. To velja tudi za plačila prek spleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:40 15. April 2014.

    Ali nismo tudi mi v Evropi, ali smo samo na pol?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.