V petih mesecih zaslužili več kot 100 tisoč evrov

Foto: PU Novo mesto Zaseženi predmeti Foto: PU Novo mesto Zaseženi predmeti Foto: PU Novo mesto Zaseženi predmeti Foto: PU Novo mesto Zaseženi predmeti
Včeraj stekla zaključna akcija kriminalistične preiskave trgovine s prepovedanimi drogami. Pridržanih je ostalo osem oseb. V petih mesecih zaslužili več kot 100 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Dobro organizirana kriminalna združba se je s proizvodnjo in preprodajo nedovoljenih drog, orožja ter izsiljevanjem ukvarjala na območju Novega mesta, Krškega in Ljubljane. V včerajšnji zaključni akciji so policisti zasegli 103 grame heroina, 62 gramov kokaina, anabolike, dve pištoli, slabih 5.000 evrov gotovine, več mobilnih telefonov in pripomočke za trgovino s prepovedanimi drogami.

Izvedli so šest hišnih preiskav in odvzeli prostost devetim osebam, osem jih je ostalo pridržanih. Pridržani so stari od 17 do 52 let.

Prodaja je šla dobro

Združbo so policisti spremljali več mesecev. Od junija so na območju Dolenjske in Ljubljane preprodali okoli 2.000 gramov kokaina in okoli 900 gramov heroina. S tem so si pridobili več kot 100 tisoč evrov protipravne premoženjske koristi, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.