V Piranu množično nad glodavce

Foto: Shutterstock podgane
Okolje Piran bo v torek v sodelovanju s koprsko enoto Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano pričelo z deratizacijo jaškov in dela omrežja javne kanalizacije na področju občine Piran.
Oglej si celoten članek

Najprej bo v torek na vrsti samo mesto Piran, v sredo bodo deratizacijo izvajali v Portorožu in Fiesi, v četrtek pa še v Luciji, Strunjanu in Parecagu.

Dela bodo izvajali z obešanjem parafinskih vab za glodavce na pokrovih jaškov.

V javnem komunalnem podjetju Okolje Piran ob tem opozarjajo, da je za deratizacijo kanalizacijskega omrežja v zasebni lasti potrebno naročiti izvedbo del Nacionalnem laboratoriju, aročilo je možno prek telefonske številke 05/6273498, ali drugemu pooblaščenemu izvajalcu deratizacije.

Če vremenski pogoji ne bodo ugodni za izvedbo deratizacije, bodo termin spremenili, o tem pa bodo javnost naknadno obvestili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.