V Piranu prijeli vlomilca

Foto: Žurnal24
Piranski policisti so prijeli 35-letnika, ki ima na vesti več vlomov v gostinske in trgovske lokale.
Oglej si celoten članek

Policisti piranske policijske uprave so med 29. septembrom in 1. oktobrom v središču Pirana obravnavali šest kaznivih dejanj, vezanih na vlome v poslovne prostore gostinskih in trgovskih objektov.

S pomočjo opisov občanov so prijeli 35-letnega domačina, ki naj bi bil v času vlomov v bližini kraja storjenih kaznivih dejanj, v enem primeru pa so ga zalotili tudi v notranjosti vlomljenega objekta.

V hišni preiskavi so zasegli nekaj ukradenih predmetov in osumljenca zaslišali. "Med zaslišanjem je priznal in pojasnil storitev kaznivih dejanj," so sporočili piranski policisti.

Policisti so uspeli preiskati tudi en vlom, ki ga je istem časovnem obdobju omenjeni izvršil na območju Lucije.

O vseh ugotovitvah predkazenskega postopka so obvestili Okrožno državno
tožilstvo v Kopru in osumljenemu zaključili pridržanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.