V podhodu do smrti pretepla moškega

Foto: Dejan Mijović
Foto: Dejan Mijović
Dva starejša moška sta v Plečnikovem podhodu v Ljubljani do smrti pretepla 33-letnega moškega. V preiskavi so policisti ugotovili tudi, da sta se nasilneža med marcem in majem večkrat znesla nad 49-letnikom, kadar je ta slabo beračil.
Oglej si celoten članek

Štiriinštiridesetletnik iz okolice Kopra in 32-letnik iz Ljubljane sta se 1. maja v večernih urah sprla s 33-letnim moškim in ga kasneje fizično napadla, ga začela udarjati, eden izmed njiju pa ga je zabodel z nožem.

Poškodovani je bil z reševalnim vozilom pripeljan v ljubljanski klinični center, kjer je v noči na nedeljo, 6. maja, umrl, so sporočili s PU Ljubljana.

Oba osumljenca so policisti izsledili 3. maja, jima odvzeli prostost ter ju nato privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanju odredil pripor. Moška sta osumljena storitve kaznivega dejanja s poglavja kaznivih dejanj zoper življenje in telo ter kaznivega dejanja izsiljevanja po 213. členu KZ-1. Glede omenjenega kaznivega dejanja kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin dogodka.

"Med preiskovanjem je bilo tudi ugotovljeno, da sta osumljena med marcem in majem 2012 večkrat pretepla, grozila in izsiljevala 49-letnega moškega ter od njega zahtevala, da zanju berači. Denar je moral izročati njima. Če z vsoto nista bila zadovoljna, sta ga pretepla," so še zapisali na PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:44 8. Maj 2012.

    To se tudi meni zdi cudno pa imam 20 let.

  • 13:21 8. Maj 2012.

    Če si pri 44 in 32 (z besedo dvaintrideset) že starejši moški, kaj si potem šele pri 80, 90!?

  • 12:14 8. Maj 2012.

    Upam da ta dva kretena čimprej isledita in se ju da za zapahe . Pr*kleta dr*al buta*sta, da ubijeta takole …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.