V podzemni jami gojil konopljo

Foto: PU Ljubljana Konoplja Foto: PU Ljubljana Vhod v jamo
39-letnik v podzemni jami gojil sadike konoplje.
Oglej si celoten članek

Zaradi suma neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog so policisti Policijske postaje Trbovlje k preiskovalnemu sodniku privedli 39 letnega moškega iz okolice Trbovelj.

Policisti so na podlagi odredbe sodišča pri osumljenemu opravili hišno preiskavo. Pri tem so v stanovanjski hiši ter v podzemni jami ob hiši našli prirejena prostora za gojenje prepovedane droge. Prostora sta bila opremljena s prezračevalnimi napravami in lučmi. V prostoru je bilo tudi gnojilo, zemlja ter drugi pripomočki. Policisti so vse pripomočke ter 45 sadik zasegli. Osumljeni je bil priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor, so sporočili s PU Ljubljana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.