V ponedeljek sonce, potem pa …

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Vremenska napoved za prihodnji teden ni najbolj obetavna.
Oglej si celoten članek

V drugem delu noči naj bi dež povsod po državi ponehal, postopno se bo jasnilo. Jutri, v ponedeljek bo delno jasno, zjutraj ponekod še zmerno do pretežno oblačno. Popoldne se bo na zahodu spet nekoliko pooblačilo.

Jutro bo hladno; v alpskih dolinah se bo živo srebro spustilo naokrog 5 stopinj Celzija, drugod bo od 7 do 13, ob morju okoli 15 stopinj Celzija. Čez dan bo topleje, dnevne temperature bodo od 17 do 22 stopinj Celzija.

V torek bo spet slabše vreme; zmerno do pretežno oblačno bo, v jugozahodnih krajih bo dopoldne občasno rahlo deževalo, popoldne pa lahko še ponekod drugod,” napovedujejo na Agenciji za okolje.

V noči na sredo se bo dež od jugozahoda okrepil in do jutra zajel vso Slovenijo. V sredo bo deževalo in tudi hladneje bo. V četrtek bo pretežno oblačno, predvsem v vzhodnih krajih bo sprva še lahko rahlo deževalo.

Proti koncu tedna še hladneje!

Od četrtka do sobote ali nedelje bodo naši kraji na obrobju območja visokega zračnega tlaka s središčem nad vzhodno Evropo. Z vzhodnikom bo k nam dotekal nekoliko bolj hladen zrak.

Nad jugozahodnim Sredozemljem bo v soboto nastal ciklon. “Ali se bo v naslednjih dneh pomikal južneje od naših krajev ali pa bo zavil proti severnemu Sredozemlju pa je še vprašanje,” sklenejo na Arsu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:33 5. Oktober 2015.

    v petek še jasnina, potem bo pa Janez zavzel slovenski parlament in nas rešil zagrizenih yugo-komunistov!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.