V ponedeljek tudi za kratke rokave

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Po deževnih dveh dneh si konec tedna obetamo razjasnitev, v ponedeljek pa tudi do 20 stopinj Celzija.
Oglej si celoten članek

Tudi jutri naj bi po napovedih agencije za okolje še občasno deževalo, ob koncu tedna pa bo predvidoma suho vreme s temperaturami okoli ali malo nad 15 stopinj."V soboto zna biti povsod po Sloveniji zelo lepo," je povedal dežurni meteorolog Andrej Pečenko.

Za ponedeljek in torek pa vremenoslovci napovedujejo sončno vreme s temperaturami vse tja do 20 stopinj Celzija. A ob tem Pečenko izpostavlja, da bodo zaradi visokih padavin možne tudi plohe. "Od aprila naprej je pričakovati bolj nestanovitno vreme, aprilsko. V sredo in četrtek tako lahko že pričakujemo padavine," je še izpostavil Pečenko.

Snega ni za odpovedati do maja

Za veliko noč sicer meteorologi napovedujejo možnost ohladitve. Pečenko sicer pravi, da snega ni odpisati do maja. "A to je spomladanski sneg, kar ni več isto. Zaenkrat tako močnega prodora ni na vidiku, bomo pa še videli."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.