V ponedeljek že poletne temperature

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Ta konec tedna bo po dolgem času znova bolj sončen. Ponekod bodo sicer možne krajevne plohe.
Oglej si celoten članek

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno, na vzhodu in jugu države bo deževalo.

Več informacij o vremenu najdete na spletni strani vreme.net.

Najvišje temperature bodo od 15 do 20, na Primorskem do 22 stopinj Celzija.

Od sonca do neviht
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, v nedeljo pa sončno z občasno povečano oblačnostjo. Poleg krajevnih ploh bodo možne tudi posamezne nevihte.

Obeta pa se nam tudi topel začetek prihodnjega tedna. "V ponedeljek bo suho in sončno, prav tako v torek. Potem pa ne vem, kako bo naprej. Na začetku tedna bodo že višje temperature, okoli 25 ali 26 stopinj Celzija," nam je dejal dežurni prognostik na Agenciji RS za okolje Janez Markošek.

Že v sredo dež in nizke temperature
A za zdaj nič ne kaže, da se bo sonce dolgo obdržalo – že v sredo in četrtek lahko pričakujemo nove padavine, temperature pa se bodo spustile pod 20 stopinj Celzija.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.