V Portorožu že zjutraj 10 stopinj Celzija

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Vikend bo kot nalašč za izlete. Sončno bo. V Porotožu so že ob 7. uri zjutraj namerili 10 Stopinj Celzija, v soncu se bodo kopali tudi obiskovalci športnih prireditev v Kranjski Gori in na Pokljuki.
Oglej si celoten članek

Sobota in nedelja bosta sončni, le občasno predvsem v jugovzhodnih krajih zmerno oblačno. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja, drugod pa severovzhodni veter, piše na spletni strani Agencije RS za okolje.

Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 3, na Primorskem okoli 6, najvišje dnevne od 11 do 16, na Primorskem okoli 18 stopinj C. V krajih vzhodno od nas bo sprva pretežno oblačno, ponekod na Hrvaškem je še možen rahel dež. Čez dan bo povsod precej jasno. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja, drugod pa severovzhodni veter. V gorah bo zjutraj ponekod še spremenljivo oblačno, čez dan pa bo večinoma sončno. Pihal bo zmeren severovzhodni veter. Temperatura na 1500 metrih bo okoli 1, na 2500 m pa okoli -4 stopinje C.

Obeti

V ponedeljek in torek se bo nadaljevalo sončno vreme. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja, v notranjosti Slovenije pa vzhodni do severovzhodni veter. Jutra bodo hladna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.