V potoku Ledava poginilo preko 500 rib

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V občini Murska Sobota je iz neznanega razloga poginilo med 500 in 600 rib.
Oglej si celoten članek

"Okoli 19.25 je pri naselju Rakičan v občini Murska Sobota, v potoku Ledava poginilo okoli 500 - 600 kosov rib. O dogodku so bile obveščene pristojne službe," so sporočili iz Uprave za zaščito in reševanje.

V sporočilu za medije pomurski policisti dogodka niso zabeležili. Na njih smo zjutraj v zvezi z dogodkom naslovili vprašanja - odgovore pričakujemo tekom dneva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:18 29. Avgust 2011.

    Kako pa naj ribe dihajo v gnojnici in ostali svinjariji,da o kemikalijah,ki jih uporabljajo v kmetijstvu sploh ne govorim?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.