V potoku našli mrtveca, poleg njega pa ...

Foto: Bralec Nesreča Zadlaz - Žabče
Z mopedom se je prevrnil na levo stran in skupaj z njim padel v strugo potoka.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Ljubljana je bila v petek nekaj pred 21. uro obveščena, da so v potoku v Jevnici opazili moško truplo, zraven pa moped. Policisti so ugotovili, da je 48-letni voznik mopeda na makadamski lokalni cesti iz smeri Male Štange proti Jevnici zapeljal z vozišča ter z mopedom padel v strugo potoka, kjer je obležal mrtev.

Policisti so z ogledom kraja in po do sedaj zbranih obvestilih ugotovili, da je 48-letni voznik mopeda vozil po makadamski lokalni cesti iz smeri Male Štange proti Jevnici. Nekaj metrov od odcepa za naselje Mala Štanga je vozil preblizu desnemu robu vozišča in v levem preglednem ovinku po klancu navzdol zapeljal levo z vozišča ter se z mopedom prevrnil na levo stran, tako da je skupaj z njim padel v strugo potoka, kjer je obležal.

Voznik je na kraju nesreče umrl. Med vožnjo je uporabljal varnostno čelado. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

 

* Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:14 16. Junij 2019.

    Človek je imel smolo,sožalje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.