V potoku našli truplo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
53-letni moški se je od doma odpeljal s kolesom, domači in policija pa so ga takoj začeli iskati.
Oglej si celoten članek

V potoku v kraju Dolnja Prekopa v bližini Krškega so policisti v soboto popoldne našli truplo 53-letnega moškega. Ugotovili so, da na njem ni sledi ali poškodb, ki bi kazale na nasilno smrt. Moški naj bi umrl zaradi utopitve, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Policiste so svojci o pogrešanem obvestili v soboto dopoldne. Takoj so začeli zbirati obvestila in pogrešanega iskati, popoldne pa so na Dolnji Prekopi našli kolo, s katerim se je moški odpeljal od doma.

Pregledali so brežino in strugo bližnjega potoka ter našli truplo pogrešanega. Odrejena je bila sanitarna obdukcija. Policisti bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo, so še zapisali na PU Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.