V požaru poginilo devet krav

Foto: PGD Fram
Foto: PGD Fram
V požaru je poginilo devet krav, tri so uspeli rešiti.
Oglej si celoten članek

V naselju Zarečica v občini Ilirska Bistrica je v nedeljo zvečer zagorelo gospodarsko poslopje, v katerem so bile krave, bale sena in osebni vozili. V požaru je gospodarsko poslopje pogorelo, poginilo pa je devet krav.

Gasilci so požar pogasili, rešili tri krave iz hleva, razmetali bale sena in jih zalili z vodo ter pomagali pri sanaciji pogorišča. V požaru je poginilo devet krav, pogorelo pa je gospodarsko poslopje, dve osebni vozili ter več bal sena, so sporočili iz centra za obveščanje ministrstva za obrambo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.