V požaru umrla 79-letna ženska

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včeraj zvečer je v požaru v Zgornji Ročici blizu Lenarta v Slovenskih goricah umrla ena oseba.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje je v starejši stanovanjski hiši zagorelo okoli 21.30. Ogenj je uničil strop in ostrešje objekta.

Žrtev poćara je bila 79-letna ženska. Uporabljala je peč na trda goriva, po podatkih policije je najverjetneje prišlo do vžiga: "Požar so pogasili gasilci PGD Benedikt, PGD Sveta Ana in PGD Lenart. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:16 6. Januar 2013.

    Gasilni aparati,gasilne odeje, alarmi monoksida ter druge pripomočke za varnost svojega doma,najdete na spletni strani VARNOST-DOMA.EU

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.