V požaru umrla desetmesečna deklica

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL Požar v Sisku Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL Požar v Sisku
Družinska tragedija. V požaru umrla desetmesečna deklica. Triletni deček opečen.
Oglej si celoten članek

Požar je izbruhnil v stanovanjski hiši v vasi Hrastelnica v bližini Siska. V hiši je bil poleg majhnih otrok še njun dedek, ki se težko premika.

Mama je odšla po moža na železniško postajo. Ko je sosed videl, da hiša gori, je prihitel in rešil triletnega dečka, ki je poškodovan; opečeno naj bi imel nogo.

Do deklice ni mogel več priti. Dogorelo ohišje se je zrušilo na njeno posteljico. Ostarelemu dedku je s pomočjo palic uspelo priti iz hiše, poroča portal 24sata. Zakaj je izbruhnil požar, še ni znano. Hiša je popolnoma uničena, mamo pa so morali zaradi šoka odpeljati v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:01 20. December 2012.

    Spoštovani novinarji. V prvo slikico napišite SISAK in ne SISEK.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.