V požaru umrla ena oseba

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V požaru na Hradeckega cesti v Ljubljani umrla ena oseba. Vzrok požara še ni znan.
Oglej si celoten članek

V požaru v stanovanjski hiši na Hradeckega cesti v Ljubljani je ena oseba umrla, dve pa so zaradi vdihavanja dima odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, so sporočili iz ljubljanske policijske uprave. Ogenj je zajel prostor v prvem nadstropju, zatem pa so se vroči dimni plini razširili po celotni hiši. Dve osebi sta se zastrupili z dimom, ena pa je umrla na kraju dogodka.

Zagorelo nekaj pred tretjo

Na policijski upravi medtem pojasnjujejo, da podrobnejše informacije še niso znane, pogoji tudi še ne omogočajo ogleda. Policija je bila sicer o požaru obveščena nekaj pred tretjo uro. Zaradi gašenja požara so za promet tudi zaprli cesto. Vzrok požara še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.