V požaru umrla mati devetih otrok

Foto: Žurnal24 Hiša v Cornwallu, kjer je umrla 59-letna Mary Fox.
Britanska policija je aretirala tri najstnike, za katere sumijo, da so podtaknili požar, v katerem je umrla 59-letna ženska.
Oglej si celoten članek

59-letna Mary Fox, mati devetih otrok, je umrla v požaru, ki je zajel njeno hišo v mestu Cornwall. Foxova je rešila življenje svojemu 17-letnemu sinu Raumu, ki ga je potisnila skozi okno.

Maščevati so se hoteli sinu?
Britanska policija je aretirala 18-letnika in dva 17-letnika, ki so osumljeni podtikanja požara in umora. Policija naj bi pred vrati našla dokaze, ki kažejo na to, da je smrt 59-letne ženske zakrivila trojica.

Trije najstniki naj bi 17-letnega Rauma nadlegovali v šoli, toda za zdaj ni nobenih prijav, ki bi na to kazale. Za 17-letnika zdaj skrbijo starejši bratje in sestre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.