V požaru umrli štirje otroci

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
V neki zgradbi v newyorškem predelu Staten Island je izbruhnil sumljiv požar, ki je terjal življenja štirih otrok in njihove mame.
Oglej si celoten članek

 

''Rešili smo tri družine in štiri ali pet otrok. Poskušali smo priti tudi do zadnje družine, vendar so bila vrata že v ognju, strop se je udiral in morali smo oditi,'' je povedal eden izmed policistov, ki so bili prvi na prizorišču. Umrla je mama, deklici sta bili stari 7 in 10 let, deček pa 14 let.

Njihovega dveletnega bratca so rešili iz gorečega stanovanja, vendar pa je kasneje umrl v bolnišnici. Njihovi sosedi jih opisujejo kot zelo ljubečo družino.

Na delu so zdaj preiskovalci. Ogenj je namreč izbruhnil v sumljivih okoliščinah, pred tem pa je bilo slišati glasno pokanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.