V požaru umrlo osem brezdomcev

Foto: Žurnal24
V zapuščeni zgradbi v središču češke prestolnice je izbruhnil požar, v katerem je umrlo osem brezdomcev.
Oglej si celoten članek

Požar je izbruhnil nekaj minut po polnoči. Zgradbo, kjer je prišlo do nesreče, so v kratkem nameravali porušiti, je sporočila predstavnica tamkajšnjih gasilcev Pavlina Adamcova. Ognjeni zublji so stavbo zajeli v celoti, ta pa se je porušila, ko so gasilci prispeli na kraj dogodka. Plameni so zajeli tudi dva človeka na bližnji glavni avtobusni postaji, a so ju gasilci uspeli rešiti.

Žrtve za zdaj še niso identificirali, češki mediji pa poročajo, da gre za brezdomce. Primer še vedno preiskujejo, Adamcova pa je povedala, da bi požar lahko povzročile sveče. Požar naj bi bil eden najhujših v Pragi v zadnjih 20 letih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.