V požaru za 100.000 evrov škode

Okoli pol enih ponoči je zagorelo na gospodarskem objektu v Zgornji Ložnici. Nastala škoda naj bi znašala okrog sto tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Ob 0.30 je zagorelo na lesenem gospodarskem objektu v Zgornji Ložnici, v občini Slovenska Bistrica. V notranjosti objekta je bilo več strojev, kmetijski traktor in traktorski priključki. Požar so pogasili gasilci PGD Zgornja Bistrica, Slovenska Bistrica, Videž in Tinje.

Po nestrokovni oceni gmotna škoda znaša okrog 100.000 evrov, so sporočili s PU Maribor. Ogled kraja požara še traja, policisti in kriminalisti pa še ugotavljajo vzrok zanj. Več naj bi bilo znanega tekom jutrišnjega dne. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.