V požaru za 60 tisoč evrov škode

Foto: Žurnal24
V dveh požarih na območju celjske policijske uprave je nastala samo materialna škoda. Roparji so iz trgovine v Celju odnesli sedem tisoč evrov vredno kolo.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 16. uro je izbruhnil požar v starejši stanovanjski hiši v Vinski Gorici na območju Dobrne. Zagorelo je v kuhinji, kjer se je na štedilniku vnela ponev z oljem. Ogenj se je nato razširil še na ostrešje. V požaru je nastalo za okoli 60 tisoč evrov škode. Poškodovan ni bil nihče.

V stanovanjski hiši v Vrbnem se je vžgala starejša televizija. Zgorelo je pohištvo v dnevni sobi, požar pa se k sreči ni razširil na druge prostore. Nastalo je za okoli pet tisoč evrov materialne škode.

Ukradli 7 tisoč evrov vredno kolo
Na Lavi v Celju so neznanci vlomili v športno trgovino in ukradli športno kolo, vredno sedem tisoč evrov.

Tatovi so bili na delu tudi v Štorah, kjer so iz gostinskega lokala ukradli LCD-televizor. V Šempetru pa so iz prostorov kmetijske zadruge odnesli več cigaret.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.