V požaru za sto tisoč evrov škode

Foto: Žurnal24 Požar je pogasilo okoli 70 gasilcev.
Požar v gospodarskem poslopju v Kumini pri Rušah je povzročil za 100.000 evrov gmotne škode. Najverjetneje je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi.
Oglej si celoten članek

V Kumni pri Rušah je v četrtek okoli 17. ure zagorelo na gospodarskem poslopju. V požaru, ki so ga pogasili gasilci, je bilo uničeno ostrešje in nekaj delovnih strojev, so sporočili iz mariborske policijske uprave. Po prvih ocenah je materialne škode za okoli 100.000 evrov, policisti pa vzrok in okoliščine požara še ugotavljajo.

Tiskovni predstavnik policijske uprave Maribor Franc Virtič je povedal, da gre za zasebno kmečko poslopje, najverjetnejši vzrok požara pa je napaka na električni napeljavi, tako da je možnost morebitnega namernega požiga že skoraj izključena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.