V požaru zgorela 79-letna domačinka

Kljub hitremu posredovanju gasilcev, osebi v hiši ni bilo več pomoči.
Oglej si celoten članek

Včeraj je okoli 22. ure v Migojnicah v občini Žalec zagorela stanovanjska hiša. Kot so sporočili s Policijske uprave Celje je v požaru umrla 79-letna domačinka, ki je v hiši živela sama.

S sanitarno obdukcijo je bilo potrjeno, da je 79-letnica umrla zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom.

Zagorelo je v kuhinji, ogenj pa se je razširil v dnevno sobo in ostrešje. Kriminalisti so ugotovili, da je do požara najverjetneje prišlo zaradi napake pri električni napeljavi grelne blazine.

Požar, v katerem je nastalo za okoli 70.000 evrov škode, so pogasili gasilci iz okoliških gasilskih društev, streho objekta pa ačasno prekrili s plastično ponjavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.