V Praprečah trije ranjeni

Včeraj ob 18.30 je na regionalni cesti v naselju Prapreče pri Žužemberku prišlo do hude prometne nesreče.
Oglej si celoten članek

Devetinšestdesetletni voznik osebnega avtomobila kia sportage je vozil iz Žužemberka proti Zagradcu. V naselju Prapreče je zaradi neprilagojene hitrosti silovito trčil v priklopni del motokultivatorja, ki ga je vozil 52-letni voznik. Voznik motokultivatorja in potnici na priklopnem delu, stari 23 in 21 let, so po trčenju poškodovani obležali na vozišču. Voznik in 23-letnica sta huje poškodovana, reševalci pa so v bolnišnico odpeljali vse tri.

O nesreči sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec. Policisti bodo o ugotovitvah po zaključenem postopku seznanili pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.