V predoru gori. Izvolite ven peš.

Foto: bralka
Foto: bralka
V Predoru Dekani je gorelo. Ljudje so se iz predora odpravili kar peš po glavni cevi.
Oglej si celoten članek

V predoru Dekani je popoldan gorelo. Okrog štirih so ga zaprli v obe smeri, nato pa je bil zaprt le še v smeri proti Ljubljani. 

Foto: bralka Evakuacija predora Dekani zaradi gorečega vozila

Kot je za STA potrdil Dimitrij Marušič iz Policijske uprave Koper, je eno vozilo zgorelo, vendar nihče ni poškodovan ali v nevarnosti. Zakaj je prišlo do vžiga vozila, za zdaj še ni jasno, promet je bil zaprt še po šesti uri. 

V dogodku nihče ni bil poškodovan ali v nevarnosti, je pa našo bralko presenetilo, da so se morali vozniki, ki so bili primorani v predoru pustiti svoja vozila, ven odpraviti kar peš in to po glavni cevi predora. 

"Če se dobro spomnim, sem nekoč gledala nek filmčke, kjer je reševanje potekalo po reševalni cevi, mislim, da ga je posnel prav Dars," je povedala. 

Ali je potovala proti Ljubljani (v tej cevi je bilo očitno goreče vozilo) ali proti Kopru, ne vemo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.