V predoru storil samomor?

Foto: Žurnal24 (Foto: Gasilska brigada Koper)
Moški, ki je v noči s sobote na nedeljo v predoru Kastelec na avtocestnem odseku Kozina–Koper trčil v steno predora v odstavni niši, naj bi storil samomor.
Oglej si celoten članek

Na Generalni policijski upravi so namreč pojasnili, da omenjene nesreče ne vodijo kot prometno nesrečo, temveč po prvih ugotovitvah kot samomor. Voznik je kljub hitremu prihodu gasilcev in reševalcev umrl na kraju nesreče.

Iz PU Koper pa so za zurnal24.si sporočili, da v zvezi z dogodkom v predoru Kastelec podrobnejših informacij ne morejo posredovati, saj policisti še vedno intenzivno ugotavljajo okoliščine dogodka in zbirajo dodatna obvestila.

Foto: Žurnal24 nesre%C4%8Da, predor Kastelec


Policisti sicer zadnji teden na slovenskih cestah niso zabeležili prometnih nesreč s smrtnim izidom. Letos so slovenske ceste zahtevale 58 smrtnih žrtev, v enakem obdobju lani pa 88 smrtnih žrtev, so zapisali na Generalni policijski upravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.