V predoru trčil v betonsko ograjo

Foto: Žurnal24
Na štajerski avtocesti se je v predoru Trojane v smeri Ljubljane zgodila prometna nesreča. 25-letni voznik je pred tunelom domnevno zaradi neprilagojene hitrosti trčil v odbojno ograjo.
Oglej si celoten članek

Tiskovni predstavnik PU Ljubljana Sebastjan Juhant je za zurnal24.si dejal, da se je prometna nesreča zgodila okoli 17.20.

Trčil z vso hitrostjo
V nesreči je bilo udeleženo eno vozilo. 25-letni voznik renaulta clia, ki je vozil po avtocesti iz smeri Maribora proti Ljubljani, je neposredno pred tunelom Trojane domnevno zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v odbojno ograjo. "Po trčenju je vozilo drselo po vozišču, nakar je obstalo v predoru Trojane," je zapisal Juhant

Cesta zaprta več kot uro
V prometni nesreči ni nihče utrpel telesnih poškodb. Zaradi prometne
nesreče je bil med 17.20 in 18.40 zaprt prehitevalni pas v predoru
Trojane za smer proti Ljubljani. Promet v smeri proti Ljubljani je v tem
času potekal po voznem pasu avtoceste.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra (PIC) je bil predor takoj po nesreči za kratek čas zaprt za ves promet, nato je bil prevozen le prehitevalni pas, od 18.40 pa je predor spet normalno prevozen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.