V prometni nesreči umrl 31-letni motorist

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Okoli 11.30 je v Sobenji vasi v prometni nesreči umrl 31-letni motorist.
Oglej si celoten članek

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov novomešče policijske uprave naj bi 31-letni motorist zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v osebni avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 57-letna voznica. "Motorist je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Ogled še vedno poteka, na kraju sta tudi preiskovalna sodnica in okrožni državni tožilec," je pojasnila predstavnica za odnose z javnostmi PU Novo mesto Alenka Drenik.

Letos je  v prometnih neserčah na območju Policijske uprave Novo mesto umrlo že sedem udeležencev - trije pešci, dva motorista, potnik na kmetijskem traktorju in voznik tovornega vozila. Lani pa vse do konca pa maja ni bilo smrtnih žrtev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.