V prometni nesreči umrl motorist

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na slovenskih cestah je v zadnjem mesecu umrlo že 20 ljudi.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 17. uro se je na cesti iz Celja proti Velenju zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 65-letni motorist. Nesreča se je zgodila v neposredni bližini bencinskega servisa, kjer je voznik osebnega vozila izsilil prednost motoristu. Ta je kljub hitremu nudenju zdravniške pomoči podlegel poškodbam že na kraju nesreče, so sporočili s PU Celje.

Na Policijski upravi (PU) Celje so še zapisali, da je motorist vozil iz smeri Celja proti Velenju. V bližini bencinskega servisa pa mu je nasproti pripeljal 48-letni voznik osebnega vozila, ki je zavijal v levo na parkirišče ob bencinskem servisu, pri tem pa motoristu izsilil prednost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.