V prometni nesreči umrl motorist

Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Foto: arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Drsel po nasprotnem smernem vozišču nato nasproti pripeljalo drugo vozilo.
Oglej si celoten članek

 Zgodaj popoldne se je na cesti Novo mesto - Metlika zgodila prometna nesreča, za posledicami katere je umrl 46-letni motorist. Po prvih ugotovitvah policistov je ta izgubil oblast nad motorjem in padel, ravno takrat pa je iz nasprotne smeri pripeljal 51-letni voznik osebnega avtomobila in trčil vanj.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je motorist peljal iz smeri Novega mesta proti Metliki. V Velikem Cerovcu je v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad motorjem, padel in drsel po nasprotnem smernem vozišču. Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila in trčil v motorista. V nesreči se je lažje poškodovala tudi 52-letna potnica v avtomobilu, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Motorist je letos četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na cestah na območju te policijske uprave. V prometni nesreči, ki se je zgodila januarja v Kočevskih Poljanah, sta umrla potnika v osebnem avtomobilu, marca je v prometni nesreči na avtocesti umrl pešec. V zadnjih petih letih je na območju te policijske uprave v prometnih nesrečah umrlo 14 motoristov, so navedli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:17 20. Maj 2019.

    vreme za nikamor,motorist ki mu fali koleščkek v glavi pol pa tako pride

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.