Huda nesreča: sopotnica umrla v bolnišnici

Foto: PGD Radlje ob Dravi Nesreča
Včeraj se je na cesti Radlje–Maribor zgodila prometna nesreča, v kateri je življenje izgubila 80-letna sopotnica.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 13:23 se je na cesti Radlje–Maribor pri HE Vuhred zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo.

56-letna voznica je vozila iz smeri Radelj ob Dravi proti Mariboru. Izven naselja Vuhred je iz neznanega vzroka zapeljala levo, ter s prednjim levim kolesom trčila v betonski robnik ob levem robu glavne ceste, nato pa še čelno v skalnato nabrežino. Voznica se je v trčenju lažje poškodovala, 80- letna sopotnica pa je zaradi poškodb kasneje umrla v mariborski bolnišnici.

Mesto nesreče so protipožarno zavarovali gasilci PGD Radlje ob Dravi, ki so s tehničnim posegom voznico in sovoznico rešili iz vozila ter pomagali reševalcem pri njuni oskrbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.