V prometni nesreči umrli dve osebi

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
V bližini Deskel huda prometna nesreča: dve osebi izgubili življenje, ena je poškodovana.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je zgodila nekaj pred 17. uro na  cesti  Nova Gorica –Tolmin v bližini Deskel. Po poročanju Uprave RS za zaščito in reševanje sta trčili osebni vozili, pri čemer sta dve osebi ostali ukleščeni v vozilih. S tehničnim posegom so ju iz avtomobila potegnili gasilci. Tretjo osebo so poškodovano odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

Umrla voznik in sopotnica

Po podatkih policije je v nesreči umrl 75-letni voznik, ki je nesrečo povzročil in njegova sopotnica. Naknadno so policisti ugotovili, da gre za 92-letno državljanko Italije. 26-letni voznik drugega avtomobila je predvidoma utrpel lahke poškodbe.

Starejši voznik, ki je vozil avtomobil znamke ford fiesta iz smeri Deskel proti Solkanu, je iz neznanega razloga zapeljal na nasprotno vozišče. 26-letnik v avtomobilu znamke BMW, ki je pripeljal iz nasprotne smeri, se je poskušal umakniti, ampak kljub temu je prišlo do trčenja, pri čemer je fiesta BMW-ja s prednjim delom zadela v desni bok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:00 3. Oktober 2012.

    Tole za povzročitelja ni bila prometna nesreča. Človeka je usekal infark ali kap. Je pa prometna nesreča na vso srečo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.