V prtljažniku našli tretje truplo

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Reuters)
V prometni nesreči v nemškem Magdeburgu dve mrtvi osebi. Policija je v enem izmed avtomobilom odkrila truplo.
Oglej si celoten članek

Neobičajna prometna nesreča se je zgodila v bližini nemškega mesta Magdeburg. V prometni nesreči sta umrla voznika obeh v nesreči udeleženih vozil, policisti pa so v avtomobilu, ki ga je vozil 59-letni moški odkrili še truplo neke ženske. Identitete ženske niso razkrili, so pa potrdili, da je ženska umrla pred prometno nesrečo.

Nesreča se je zgodila, ko je moški zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v avtomobil, ki je vozil nasproti. Voznik je na kraju nesreče umrl, drugo vozilo, ki ga je vozila 27-letna ženska, pa je zgorelo. Policija nesrečo še preiskuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.