V razdejanem stanovanju najdeno truplo

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
V naselju Čežarji v zaledju Kopra v stanovanju našli moško truplo. Policija preiskuje možnost, da je šlo za umor.
Oglej si celoten članek

Na PU Koper so potrdili, da preiskovalci preiskujejo najdbo trupla v Čežarjih, ki je bilo najdeno zjutraj v stanovanjski hiši v vasi Čežarji pri Kopru. Ogled kraja dogodka še vedno poteka. Po prvih predvidevanjih gre za moškega, ki je v tej hiši tudi živel, vendar njegova identiteta uradno še ni potrjena.

"Kriminalisti intenzivno priskujejo dogodek, tudi možnost, da je bila povzročena nasilna smrt. Več informacij bomo lako posredovali javnosti šele, ko bo zaključen ogled kraja in zbrane vse osnovne informacije o dogodku," so še sporočili.

Po pisanju MMC je okoli 50 let starega moškega v njegovem odklenjenem in razdejanem stanovanju našel sodelavec, potem ko ga zjutraj ni bilo v službo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.