V rdečem kombinezonu je praznil smetnjake

Foto: Facebook Pahor smetar Foto: Facebook Pahor smetar Foto: Facebook Pahor smetar Foto: Facebook Pahor smetar Foto: Facebook Pahor smetar Foto: Facebook Pahor smetar Foto: Facebook Pahor smetar Foto: Facebook Pahor smetar Foto: Facebook Pahor smetar Foto: Facebook Pahor smetar
Predsedniški kandidat Borut Pahor se je danes odpravil v službo skupaj s smetarji. Praznil je smetnjake in se srečen vozil na tovornjaku.
Oglej si celoten članek

Poslancu, nekdanjemu predsedniku vlade in predsedniškemu kandidatu Borutu Pahorju očitno še ni zmanjkalo idej. Potem ko se je preizkusil v šivanju in pakiranju nogavic, vlečenju vrvi, pobiranju kakcev, v mlekarni ..., se je danes pridružil komunalnem podjetju v Murski Soboti. V rdečem kombinezonu se je z njimi odpravil na teren, kjer so pobirali smeti. Še pred šihtom pa je moral opraviti izpit iz varstva pri delu.

Kot kaže, ga je tudi to delo izjemo zabavalo, tako da se za njegovo prihodnost ni bati. Več si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • gec
    17:52 14. Avgust 2012.

    g.Darko,mislim ,da je čas da spokaš dol s forumov ker si že krepko nezanimiv in te moti vse kar se …

  • 21:30 13. Avgust 2012.

    Sej enga že mamo. Sicer je predsednik vlade.

  • 21:28 13. Avgust 2012.

    On je rdeč po prepričanju, ti pa črn v duši.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.