V restavracija zgorela kuhinja z vso opremo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zagorelo je olje na kuhalni plošči, ogenj pa se je razširil po vsej kuhinji.
Oglej si celoten članek

Sinoči okoli 23. ure je zagorelo v kitajski restavraciji izolskem naselju Jagodje, so sporočili z uprave RS za zaščito in reševanje.

Ogenj je najprej zajel napo, nato pa še ostalo kuhinjsko opremo na površini okoli 50 kvadratnih metrov. Po poročanju spletnega portala MMC, je zagorelo olje na kuhalni plošči.

Restavracija je v pritličju stanovanjskega bloka, zato so morali gasilci evakuirati stanovlace. Zgorela je kuhinja z vso opremo, višina škode pa še ni znana, še poroča portal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:57 23. Februar 2013.

    "V restavracija zgorela kuhinja z vso opremo"<br /><br />A resno to? Dejte no še enkrat prebrati ..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.