V sanitarijah našli novorojenčka

Foto: Profimedia
Na PU Celje so potrdili, da preiskujejo poskus detomora.
Oglej si celoten članek

V Centru varne vožnje na Vranskem so v sanitarijah našli novorojenčka. Na PU Celje so portal potrdili, da poteka preiskava v smeri suma poskusa storitve detomora.

Po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje je posadka Slovenske vojske v spremstvu medicinske ekipe iz UKC Ljubljana ob 11.35 poletela v Celje ter iz tamkajšnje bolnišnice pripeljala dojenčka v inkubatorju v UKC Ljubljana. 

Stiske mater "Detomor je dejanje, ob katerem obmolknemo"

Predstavnica za stike z javnostjo pri PU Celje Milena Tribulin je povedala, da so novorojenčka pravočasno rešili. "Po zadnjih podatkih je stanje novorojenčka, ki so ga iz celjske  bolnišnice s helikopterjem odpeljali v Univerzitetni klinični center v Ljubljano, stabilno," je sporočila okoli 17.15.

Po poročanju portala 24ur.com so otrokovo mater že izsledili in je trenutno v bolnišnični oskrbi.

Druge podrobnosti za zdaj še niso znane.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:17 20. Januar 2018.

    Niste normalni...

  • 17:48 20. Januar 2018.

    fajn je klobase jest--težje je kosti srati-upam da jo najdejo in zaprejo(če ne bo zopet-neprištevna ) kot so po navadi …

  • 17:40 20. Januar 2018.

    kuzlo najt in 20 let zapora s prisilnim delom

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.