V Savi moški s prebodenim vratom

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Policija je potrdila, da preiskuje okoliščine nasilne smrti moškega, ki so ga včeraj našli v Savi. Neuradno zaboden v vrat.
Oglej si celoten članek

Kot je za Žurnal24 povedal predstavnik policije Vinko Stojnšek, preiskava okoliščin smrti pri Zagorju intenzivno poteka, v tej fazi pa identiteta pokojnega še ni znana. Sta pa dosedanja preiskava in obdukcija pokazali, da je moški umrl nasilne smrti. 

Zaboden, brez prsta

Po pisanju spletnega Dela naj bi imel moški, star med 50 in 60 let, vbodno rano na vratu. Prav tako naj  bi bil moški v vodi le kratek čas, neuradno naj bi mu manjkal prst na roki. 

Policiste je po pisanju spletnega portala obvestil občan, ki je v četrtek zjutraj naletel na čevelj, v njem pa je bil človeški prst. Popoldan so v reki našli še truplo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.