V Savi iskali otroka

Foto: Profimedia
Prijeli prijavo, da je v vodo padel otrok.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski gasilci in policisti so popoldne v reki Savi pri črnuškem mostu iskali osebo. Kot so  pojasnili na policiji, so okoli 13.20 prejeli prijavo, da naj bi v vodo padel otrok. Aktivirali so helikopter SV, vendar pri pregledu terena niso našli ali opazili nobene osebe. Po navedbah policije naj bi šlo za napačno informacijo.

Gasilci so pregledali širše območje Save na vodi in ob brežini, prav tako so območje iz zraka pregledali s pomočjo helikopterja Slovenske vojske (SV), so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Vodja gasilske intervencije Blaž Kovač je dejal, da so tudi s pomočjo čolna in potapljačev prečesali strugo od Tacna do Črnuč, vendar osebe niso našli, intervencijo pa so zaključili.

Z dodatnim zbiranjem obvestil so po navedbah policije ugotovili, da je ob prijavi s strani prijaviteljice prišlo do napačne informacije. Pojasnili so še, da do tega trenutka niso prejeli prijave o pogrešanju otroka.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.